Till Liten & Stor

Den här blandade beställningen kom från en kund uppe i Luleå, som ville ha mössor till både liten och stor. Extra roligt var det att det även beställdes en tubsjal :) Valet föll på fleecefodrade barnmössor i tuffa Racing (ökotex) och den fina klassiska Stjärna Blå (ekotyg). I vuxenstorlek blev det en dubbelsydd extrabaggy mössa i populära Leopard Heart, Beige med tillhörande tubsjal. Det här tyget är verkligen fint och passar alla åldrar :)
DSC04754 - kopia - kopiaDSC04756 - kopia - kopia

2 reaktion på “Till Liten & Stor

 1. hej
  vad kostar mössan&tubsjalen i leopardmönster, bilden till höger?
  (till 7åring)
  Kan du skicka, vad kostar frakten?
  Går det att få isåntfall till senast fredag nästa vecka, ska ges bort på ett kalas söndag 14feb…
  hls!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>