Lite Graffiti, stjärnor & byggklossar…

DSC04748 - kopia - kopiaDet nya Graffiti-tyget är faktiskt riktigt snyggt! Jag var lite tveksam först eftersom jag gillade den “gamla varianten” väldigt mycket 😉 Men den här beställningen med dubbelsydd mössa och pannband i Graffiti 2 i fin ökotexjersey, blev över förväntan… Kunden beställde även en mössa i det nya stjärntyget, Stjärnfall i mjuk ekologisk GOTS-jersey.

Och så blev det ännu en beställning på mössa i det nya Lego-liknande tyget Byggisar. Denna gången en fleecefodrad mössa i större storlek. Tyget är en fantastiskt mjuk ekologisk GOTS-jersey.

DSC04761 - kopia - kopia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>