Lite fler Tygnyheter på gång…

        Geparder, Grön, ÖKOt #220 - kopia      Kaniner, Rosa, ÖKOt #221 - kopia      Valpar, Brun, ÖKOt #222 - kopia
De här jättefina tygerna från Liandlo av duktiga designern Johanna Ahlard, väntar jag hem i slutet av oktober. Tygerna är i ökotexjersey och endast tryckta i en liten upplaga vilket gör att de blir ganska unika 😉
Jag har lagt ut tygbilderna i webshopen så det går alldeles utmärkt att förhandsbeställa redan nu…
Tygerna har namn som Geparder, Turkosgrön – Kaniner, Rosa – Valpar, Brun.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>