Lite beställningar…

PicMonkey Collage Best v 41, a - kopia

De här fyra beställningarna skickades lustigt nog alla uppåt landet, en till Uppsala och tre till Stockholmstrakten. Till Uppsala blev det fleecefodrade mössor i tuffa Stjärna Lime i ekotyg, mysiga Ödlor TurkosBlå i ekotyg/GOTS och söta Elefanter RosaSvart i ekotyg/GOTS samt dubbelsydd mössa i superfina Retroblom Grön. Till Solna skickades en tuff fleecefodrad mössa i Apor Gul, ekologisk jersey. Två fleecefodrade mössor beställdes från Stockholmskund – Butterfly Turkos och Moln Lime samt en fleecefodrad buff i Stjärna Svart. Butterfly och Stjärna är i ekologisk jersey. Vanthållare postades till Vaxholm – söta Apfamiljen, gulliga små Igelkottar och tuffa Ugglorna Svart.

PicMonkey Collage Best v 41, b - kopiaBeställning med dubbelsydda mössor i större storlek i fina mönstret Elefant Röd (ekotyg) samt i tuffa Apor TurkosBrun (ökotex) till Järfälla. Ett set med dubbelsydd mössa och halsbuff i Ödlor TurkosBlå (ekotyg/GOTS) samt napphållare med de populära Ugglorna Svart (finns även i vitt) till Kungälv. Ett gäng dregglisar i Pingu och Döskallar Blå i ekotyg/GOTS, Döskallar Jack och Moln Blå (ekotyg) hamnade i Ljungby.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>