Blandade beställningar

DSC04830 - kopia - kopiaEn tufft mixad beställning med både fleecefodrad och dubbelsydd mössa kom från kund i Stockholmstrakten. Den här lille mottagaren blir bra rustad mot kyliga höstdagar :) Dubbelsydd mössa i söta KitKat Röd, fleecefodrade i tuffa Grodorna Svart (ekologisk GOTS) och klassiska Stjärna Svart (ekologisk). Tuffa vanthållare i populära Ugglorna Svart (finns även i vitt) och gulliga Apfamiljen.

DSC04818 - kopia - kopia  DSC04839 - kopia - kopia

Fleecefodrad mössa i snygga & tuffa Zebra (ökotex) skickades iväg till kund boende alldeles nästgårds – Göteborg 😉 Det här mönstret finns även i Rosa och Turkos…
En Smålandsbeställning med mössor i större storlek blev det med extrabaggy mössa i häftiga Döskallar Sugar Skulls (ökotex) och dubbelsydd i nya Legoliknande tyget Byggisar (ekologisk GOTS-jersey).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>