Blandad, stor beställning ;)

Det kom en stor beställning från Uppsala för ett tag sedan, med en hel del variation på artiklarna :) Det var beställningar till både liten och stor. Lite extra roligt att nyckelbanden börjar “röra på sig”… och jag har även lite fler nyheter på gång där 😉
PicMonkey Collage Best v 41, c - kopiaMössor i både dubbelsydda vuxenstorlekar och fleecefodrad barnstorlek – MC-familjen GråBeige, Flörtiga Ugglan LilaMarin (ökotex) och Flugsvamp Gul (ekotyg). Fleecefodrat pannband i Leopard Heart Beige och nyckelband i PopPrick SvartVit. Dregglisar i ökotexjersey i Tigrar Lime, Storkarna Grå och Zebra samt Doggisar i mjuk ekologisk interlockjersey och napphållare i Zebra Vit, Gles. Ett mysigt set med mössa och halsvärmare i Apor Gul (ekotyg).

2 reaktion på “Blandad, stor beställning ;)

  1. Vill tacka för de fina grejerna som kom i två paket på posten! Det var roligt att packa upp allt och det märkes att de är gjorda med kärlek och pysselglädje! Grejerna känns också som de är “gedigna”, välsydda och med bra kvalité. Speciellt halsvärmaren är perfekt till min 7-månaders, jättegulligt att ha ett set dessutom. Kommer med stor sannolikhet att beställa härifrån igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>