Vinnare av min 1000-GillareTävling…

Vinnare i min Facebooktävling “1000 Gillare” i augusti blev Pauline Hildingsson. Grattis, grattis! :)
Vinsten var ett presentkort på 500,- för valfria varor ur mitt sortiment.

Det här valde Pauline för presentkortet; fleecefodrade mössor i Ugglorna, Svart i härlig ökotex-jersey, Butterfly Gul i ekologisk GOTS-jersey och Lilla Ugglan, Rosa. Till sistnämnda mössa valdes också en fleecefodrad Halsbuff. Och till sig själv? 😉 valdes ett nyckelband i det tuffa bandet PopPrick SvartVit. Jag hoppas vinsten kommer väl till användning nu när hösten är i snabbt antågande :)

DSC04367 - kopia - kopia

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>