Mössor i massor…

Det blev en hel del mössor ivägskickade sista veckan :)

PicMonkey Collage Best v35, 3 - kopiaFleecefodrad mössa i Storkarna, Grå i ökotexjersey skickades till Skåneland. Dubbelsydd mössa i fina mönstret Flugsvamp Gul i ekologisk jersey gick till Stockholm. En fleecefodrad mössa i  Traktorer Turkos i ekologisk jersey och en dubbelsydd mössa i  BigCity Blå postades till Ulricehamn. Och till Borlänge blev det två små dubbelsydda mössor i Leopard Heart, Beige och Zebra i ökotexjersey.

PicMonkey Collage Best v35,36 1 - kopiaTuffa digitaltryck postades till Västerås – fleecefodrad mössa i Racing (ökotexjersey) och dubbelsydd mössa i Tåg (ekologisk jersey). I det gulliga mönstret Små Fordon Petrol beställdes en fleecefodrad mössa till Kiruna. Till Stockholm blev det en fleecefodrad mössa i tuffa Döskallar Pirater, GulOrange och en dubbelsydd i de söta Elefanter RosaSvart (ekologisk, GOTS-jersey).

Best v 35, 4 - kopiaTvå tuffa, dubbelsydda extrabaggy mössor i liten & stor storlek skickades upp till Tärnsjö. Tygerna blev populära Racing och coola nya Döskallar SugarSkulls, bägge tygerna i ökotexjersey.

Best v 36, 4 - kopiaSlutligen skickades en dubbelsydd mössa i supergulliga Dinos Brun till Skåneland, närmare bestämt Asmundtorp. Detta tyget är i finfin ekologisk Gots-jersey. Tyget börjar dessvärre ta slut och finns inte att få tag på hos tillverkaren längre…

En reaktion på “Mössor i massor…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>