Lite beställningar…

PicMonkey Collage Best v35, 14 - kopiaNågra av förra veckans beställningar… Liten mössa till Helsingborg i finfina Lyckoklöver Marin i ekologisk jersey – Mössor till liten & stor på Västkusten i tuffa Astronaut Blå och Cerise (finns endast Blå kvar) och två digitaltryck i ökotexjersey; söta Katter och coola Graffiti 2 – Buff i liten storlek i supertuffa ökotexjerseyn Sugar Skulls samt 3 Napphållare i sobert Svart skickades till Stockholm – Pannband i Savannen i härlig digitaltryckt  ökotexjersey och fina Panda Blå i mjuk ekologisk jersey, postades till Skultuna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>