Höstmössor på väg!

PicMonkey Collage Best v 38, 4-7 - kopiaLite mössor har skickats iväg förra veckan, både dubbelsydda och fleecefodrade. Hösten verkar vara i snabbt antågande, så det är lika bra att vara förberedd med mössor :) Till Skåneland beställdes det dubbelsydda mössor i superfina Retroblom, Röd (finns även i blått & grönt) och ljuvliga Butterfly, Turkos (finns även i gult) digitaltryck i ekologisk GOTS-jersey. Från Sundsvall kom en beställning av fleecefodrade mössor i Farmen Turkos och Panda Blå (ekologisk GOTS) samt en dubbelsydd mössa i Elefantparad Röd i ökotex-jersey (finns även i Lime). Till Göteborg skickades en fleecefodrad mössa i nya tyget Dinosaurieparad och till Boråstrakten blev det tre fleecefodrade mössor i tuffa Space Dogs, MC-familjen och Äpplen LimeGrå.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>