Nya Band & Nytt i Webshopen!

PicMonkey Collage Napphållare ChevronsortimentNu finns det ännu fler Chevronband att välja bland! Denna gången fick jag hem Chevron Blå, Chevron GrönMix och Chevron LilaMix. Alla tre lika snygga! Nu har ni alltså 8 olika färger ni kan välja att beställa :) Alla färgerna finns utlagda som Napphållare i Webshopen. Vill ni beställa Vanthållare i detta mönster, går det också bra.
Clipsen är silvriga – inte guld eller svarta. Kameran samarbetar inte alltid…

Dessutom finns nu också banden Döskallar Luffy och Ugglevänner, Grön också utlagda i Webshopen.
DSC03881 - kopia - kopia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>