Kommande Tyger….

PicMonkey Collage, nyatyger aug 14, 1De här tygerna är nu beställda och kommer att hamna på Farmors tyghylla i slutet av augusti eller början av september.
Härlig ekologisk GOTS-certifierad jersey! De nya färgerna på det snygga rostyget Roses blir GråSvart och Blått (förutom Rosa som redan finns). De coola Grodorna fastnade jag direkt för eftersom jag tyckte dom påminde lite om min logotype 😉 och dessutom var de riktigt glada grodor. Grodorna kommer att finnas i Svart och Rött.

En reaktion på “Kommande Tyger….

  1. Pingback: Uppdatering nya Rostyget… | LillaGrodan design

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>