Sol på gång?

PicMonkey Collage Solhattar v27, 2Ett gäng Solhattar på väg till Ann-Sofies små gullungar :) Nu får vi hålla tummarna för att de kan användas flitigt. Det har ju varit lite si & så med vädret sista tiden… inte mycket till sommar ännu… Men det vore väl skam om inte solen tittade fram nu när ena solhatten har ett så soligt mönster :) – nya coola tyget Sunshine, Lila. Och så beställdes det gulliga Dinosar Blå samt tuffa Cars, Ljusblå (tyget är tyvärr slut nu).

2 reaktion på “Sol på gång?

  1. Dom kom ju precis lagom till det fina vädret! :) Jag är så himla nöjd med dom! Så himla fina. Har redan lagt upp några bilder men kommer ännu fler som jag tagit med systemkameran. Fan vad färgerna är snygga på dom! Och du skulle sett som Isak sken upp för sin Cars Beppehatt! 😀 Man blir helt tårögd. Han älskar den!

    Så kika i bloggen! kram

    • Det var det jag misstänkte, det var Sol-mönstret som lockade fram solen :) Vad roligt att ni blev nöjda! Tusen tack! <3 Isak är nog ganska ensam om Beppehatten med Cars eftersom tyget är helt slut nu 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>