Fina, fina fjärilar mm

Best v28Det kom en beställning från Eskilstuna på några set med mössa & dregglis. Kunden ville ha extrabaggy mössor i superfina Butterfly Gul & Butterfly Turkos, dessutom i den lilla storleken 42/44 – det blir en tuff liten bärare 😉 Tyget är i ekologisk Gots-certifierad jersey. Det blev också ett set i allra minsta storleken i både mössa & dregglis i det gulliga Elefanter BlåTurkos. Även detta tyg i ekologisk GOTS-certifierad jersey. Det här mönstret finns nu bara kvar i RödOrange och RosaSvart. Sist men inte minst blev det en dregglis i det jättefina Darling, Vit – ett både sött & tufft mönster :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>