Beppehattar & Döskallemössa

PicMonkey Collage, best solhmm v28Förra veckans leverans av solhattar lockade ju fram solen, så kanske dessa kan göra så att solen & värmen stannar ett tag? 😉 Anna’s små hjärtegryn behövde nämligen ha nya Beppehattar i år, och valet blev lite “neutrala” men tuffa mönster.
Lilla C valde Prickar, Rosa och lille A ville ha Moln, Turkos. Storasyster E ratade solhattar men blev däremot stormförtjust i nya döskalletyget Döskallar SugarSkulls (ökotex-jersey) och valde därför en extrabaggy mössa i detta. Ett supercoolt mönster! :)

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>