Zebramönstrade band…

Ibland kan lite fel bli ganska rätt 😉
Beställde hem mer Zebramönstrat band till napphållare/vanthållare men fick en annan variant än den jag beställt… Så istället för att bara ha den “felaktiga” så bestämde jag mig för att ha bägge banden i sortimentet. Nu finns det därför två varianter på Zebra-banden i webshopen – ett med lite glesare mönster, Zebra Vit, Gles och ett med lite tätare mönster, Zebra Vit, Tät.
Och så här ser respektive band ut (clipsen är silverfärgade, inte guldiga som det verkar på bilden)DSC03274 - kopia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>