…och en Farmors-beställning till…

Vissa ordrar är lite roligare än andra :) Den småländska Farmor’n som beställde en gullig extrabaggy Rosa Elefantmössa till sig själv för ett tag sedan – beställde ytterligare tre mössor! :) Och allihopa är till henne själv denna gången också. Även dessa mössor syddes i ExtraBaggy-varianten. Nu blev det tuffa Herbie Blå, mysiga Apor Gul och coola Ödlor LimeGrön. Tygerna är i nämnd ordning ökotexjersey, ekologisk jersey och ekologisk GOTS-certifierad jersey. PicMonkey Collage best v 27

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>