Lite mössor & dregglisar

De här gulliga mössorna har skickats iväg till en återkommande kund i Enskede.
Denna gången blev det det jättefina mönstret Elefant Gul i ökotexjersey och de söta Hjärtan Blå.
Visste ni förresten att Elefanttrycket är ett nytryck av ett 70-talsmönster? Jodå, FIX hade en kollektion med dessa elefanter på sina bäbisplagg :) Fanns i lite olika kulörer. DSC03378 - kopia - kopiaEn härlig mix av sommarfräscha dregglisar & tuffa mössor blev det i den här beställningen till Stockholm. Lilla dregglis-storleken skulle det vara och mönstren var Ränder Lime, Moln Gul (ökotexjersey), Ränder Blå och Ränder Gul. Mössorna blev tuffa Ränder Svart och det alltid lika fina stjärntyget Stjärna Gul, stjärnorna i ökotexjersey. DSC03402 - kopia - kopia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>