Lite Dregglisar & lite Solhattar

Dregglisar kan man aldrig få för mycket av! 😉 Och så kan man ju använda dom som liten scarfs också till de allra minsta barnen… Den här beställningen skickades till Linköping i veckan och mönstren var Wild Animals, Äpplen LimeGrå och Moln Blå. Alla tygerna i ekologisk jersey men Wild Animals är dessutom GOTS-certifierad. DSC03355 - kopia - kopiaSolhattar skickades till östra sidan av Sverige denna veckan. Till Umeå blev det en Solhatt i gulliga Dinosar, Blå – ett väldigt populärt tyg 😉 och till Västervik skickades det nya Stjärntyget – Stjärnor, Lila.
solhatt v 25  pizap.com14032035300981

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>