…fler solhattar…

Nu har sommaren kommit för nu sys det Solhattar/Beppehattar för fullt i Farmors syateljé! :)
Här på västkusten har vi haft lite av varannandagsväder ett tag, men idag är det faktiskt sommarvärme så nu satsar vi på att det håller i sig ett bra tag!
Förra veckan postades en Solhatt till Stockholmstrakten – det var en beställning på det populära motivet Cars, Ljusblå. Det här tyget har varit väldigt populärt denna säsongen, vilket lett till att alla metrarna nu är slut… Eventuellt kan jag skaffa hem mer och då lägger jag in en notis om det. DSC03230 - kopiaDet postades också några Beppehattar, även de till Stockholmstrakten. Här var det också ett mönster med Cars men då i den stormönstrade varianten. Och så blev det en hatt med de söta Dinosar, Blå. DSC03224 - kopia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>