Vinter vs Sommar ;)

Två lite motsägelsefulla beställningar skickades iväg i helgen…
En beställning bestod av två fleecefodrade mössor, till liten & stor i Vänersnäs. Mamman fastnade för det gulliga Kossor, RödVit och för att vara på säkra sidan så att tyget inte var slut till hösten, så gjordes beställningen redan nu – en barnmössa och en vuxenmössa. Himla bra med framförhållning! 😉
Den andra beställningen kom från Stockholmstrakten och var en solhatt i det nya fina prickiga tyget Prickar, Rosa. Det här tyget ersätter det “gamla” prickiga. Finns även i en härligt solgul nyans.

DSC03151 - kopia - kopia DSC03171 - kopia - kopia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>