Pannband & BlåTurkos set…

Pannband i barnstorlek beställdes av en kund i Lycksele. Det blev superfina Roses i ekologisk jersey och ett klassiskt stjärnmönster, Stjärna Rosa (finns i ytterligare 8 färger).
Bägge mönstren passar alla åldrar! :)

DSC03148 - kopia - kopia

En beställning i olika Blå & Turkos nyanser skickades till Sollentuna. Här ville kunden dels ha dubbelsydda mössor men även en fleecefodrad för höstens kalla dagar. Så det blev ett set med mössa & dregglis i det fina Elefanter BlåTurkos (ekologisk jersey), ett set med fleecefodrad mössa & dregglis i Stjärna Blå (ekologisk jersey) och ett set i söta Panda Turkos – sista tygbiten som fanns, tyget är nu helt slut. För att komplettera höstmössan beställdes också ett par vanthållare i gulliga Putte Pingvin.

DSC03144 - kopia - kopia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>