Lite nytt i webshopen!

Nu finns det två nya mössor uppsydda och utlagda i webshopen! Det är dels det söta Katter i Ökotex-jersey och dels ett sprillans nytt tyg i ekologisk jersey – Tåg. Bägge är digitaltryckta.
(Modellerna är uppsydda i strl 46/48, så får ni en liten uppfattning om storleken på mönstret)

Katter, Ökotex #M189 - kopia (2) Tåg, EKOg #M190 - kopia (2)

Jag fick nämligen en förfrågan från en kund om jag hade några Tåg-tyger… maken hennes älskade tåg :) De enda jag hade på hyllan var ju gulliga TuffTuff Tåg, men givetvis tog jag hem ett lite tuffare mönster. Resultatet blev då detta digitaltrycket, och så här ser det ut i lite större format
DSC03181 - kopia - kopia (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>