Pippityg mm

DSC02863 - kopia - kopiaDe här fina mönstren skickades upp till Piteå häromdagen. Kanske är det ett tvillingpar som ska ha mössorna? :) Det beställdes nämligen dubbla upplagor… Två mössor i det mysiga ekologiska tyget Flörtiga Ugglan i Lila/Marin och två mössor i det superfina Pipptyget – ett mönster som ser ut att vara stickat.

DSC02866 - kopia - kopia      DSC02870 - kopia - kopia

En liten parvel i Eslöv blir bärare av denna mössan i Farmen Turkos, och modellen är tufft ExtraBaggy.
Till Skövde skickades det en mössa i coola Traktorer, också den i härligt Turkos och dessutom i ekologisk jersey.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>