Olika djur…

DSC02822 - kopia - kopiaYtterligare en Solhatt har levererats! Denna med Ugglorna Lila skickades upp till Stockholmstrakten tillsammans med två pannband, ett i vuxenstorlek i tuffa mönstret Leopard Heart och ett i barnstorlek i söta BambiPrick Rosa. Himla praktiskt med pannband som ett mellanalternativ till mössor, när det är så där “lagom” svenskt väder :)

Förra veckan hade jag ju REA på superfina Bläckfisk, Aqua och en beställning på ett set med mössa & dregglis gick till Skåneland och Klippan. Det blev även en napphållare i Stjärnströssel Ljusblå/Svart till det lilla hjärtegrynet.

DSC02827 - kopia

DSC02833 - kopia - kopia

 

De här söta mössorna skickades till Norrbotten, till byn Norrfjärden. Kunden beställde fina Panda Bamboo, Cerise i härligt mjuk interlockjersey – dessutom ekologisk jersey, och en mössa i supersöta BambiPrick Rosa.

DSC02815 - kopia - kopiaFrån Västeråstrakten, närmare bestämt Skultuna kom det en beställning på mössor i det tuffa Aptyget – Apor Turkos/Brun och Apor Gul/Brun. Tyget är i en härlig kvalité och i ekologisk jersey. Det turkos Aptyget blev väldigt blått på bilden… men är alltså Turkos 😉

En reaktion på “Olika djur…

  1. Pingback: Liten Pannbandskund… | LillaGrodan design

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>