Lite prishöjningar from 1/5…

Ja, mina kära kunder, nu är det dax för Farmor att höja priserna lite grann på sortimentet – tiden har stått lite still här :)
Priserna har nämligen varit desamma alltsedan starten av webshopen för 2 år sedan. Trots att mina leverantörer har gjort prishöjningar under dessa år så har jag envist tuffat på med mina satta priser i alla fall… men som företagare måste man ju trots allt hänga med i prisutvecklingen – så tyvärr blir jag tvungen att göra vissa justeringar. Jag kan trösta er med att det blir i alla fall inga vansinnespriser utan de kommer fortfarande ligga på en normal nivå – trots att det är “ateljésytt” 😉
Solhattarna/Beppehattarna höjs däremot inte i år.

Jag hoppas att ni har förståelse för detta och fortsätter att beställa LillaGrodan design’s hemsydda alster.

/Elizabeth

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>