Elefanter till en Farmor! :)

DSC02872 - kopia - kopiaJodå, den här beställningen kom från en Farmor i Kungsbacka! Inte till något av hennes barnbarn, inte. Nädå – mössan och pannbandet skulle hon minsann ha själv! :) Det här mönstret, Elefant Röd/Orange är dessutom riktigt passande för henne – hon älskar nämligen elefanter och samlar på allt vad elefanter heter! Det här setet blir därför ett perfekt signum för Farmor Eva, det kan jag intyga för hon är min allra käraste barndomsvän sedan en sisådär närmare 60 år tillbaka… :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>