Dregglis-kvintett ;)

Ja, dregglisar kan man nog aldrig få för många av som småbarnsförälder 😉 Och behöver man dom inte som just dregglis, ja då funkar dom alldeles utmärkt som små halsdukar till de små hjärtegrynen… En liten parvel i Stockholm får nu dessa mönstren att byta mellan: Panda Bamboo Cerise i superfin ekologisk interlockjersey, populära Leopard Heart, söta Elefant Gul i ökotex-jersey, tuffa Moln Svart och söta Flörtiga Ugglan i Rosa/Brun. Bägge de sistnämnda tygerna är i härlig ekologisk jersey.

DSC02778 - kopia - kopia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>