Blandade mönster…

Denna veckan har det skickats mössor och en och annan dregglis till både “syd och nord”.

DSC02766 - kopia - kopiaDSC02770 - kopia - kopia

Till Göteborg & Säve var det beställning på mössor fina ÄppelPäron och Elefantparaden i Lime samt dregglis i tuffa bilmönstret Herbie Blå. De två sista tygerna är i Ökotex-jersey.

DSC02761 - kopia - kopiaDSC02758 - kopia - kopia

Till Växjö blev det två mössor i populära Leopard Heart och superfina Moln Lila (ekologisk jersey). Molntygerna har jag i massor av färger – alla lika fina! :)
Den söta lilla randiga mössan i Ränder Turkos, ljus skickades till Norrköping.

DSC02762 - kopia - kopiaDSC02764 - kopia - kopia

Finfina ekologiska jerseyn Prästkragar Blå och tuffa Ödlor RosaFuchsia skickades upp till Örebro. Tyvärr är Ödletyget slut i denna färgen men jag har fortfarande kvar en del i LimeGrön och TurkosBlå.
En Stockholmsbeställning innehöll mössa i söta Flugsvamp Turkos och dregglis i gulliga Hjärtan Blå. Flugsvamparna är i ekologisk jersey. OBS! Färgen är mer turkos än vad som syns på bilden…

DSC02768 - kopia - kopiaOch sist men inte minst, en mössa i superfina Herbie Blå skickades upp till Sundsvall. Det här tyget är också ett av de mer populära bilmönstren 😉 Härlig kvalité i ökotex-jersey.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>