Tillfälligt tekniskt problem…

Copy-of-shopping-cartWebshopen har tydligen bestämt sig för att ha en egen vilja…
När ni lagt i varukorgen och kommer till KASSAN och ska trycka på SKICKA ORDER, så får ni upp ett felmeddelande med en himla massa tecken och bokstäver :( Ni skulle istället fått upp TACK för din order.
MEN på något underligt sätt går ändå er beställning igenom och både ni och jag får ett mail – ni får en bekräftelse på beställningen och jag får orderkopian. Och hur detta ändå funkar, ja, det vete katten 😉
Tycker ni det blir krångligt går det givetvis bra att maila beställningen till lillagrodandesign [snabel-a] gmail [punkt] com.

Jag hoppas ni har överseende med denna tillfälliga webshops-strejk och vi jobbar febrilt för att lösa detta snarast!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>