Sött & Tufft :)

DSC02726 - kopia - kopiaLeopard- och Ugglemönster är alltid lika populära! Den här beställningen på små mössor skickades iväg idag till Skövde. Det blev fina Leopard Heart och söta Flörtiga Ugglan i Lila/Marin. Uggletyget är dessutom i ekologisk jersey.

DSC02729 - kopia - kopiaTill Göteborg postades den här mössbeställningen i lite större storlekar, bl a vuxenstorlekar… och då blir alltid Farmor lite nyfiken på om det är till barn eller till föräldrarna själva :). För alla åldrar passar ju i LillaGrodan-mössorna 😉
Även här blev det det populära Leopard Heart, men också tuffa Zebra och coola, digitaltryckta Racing. De båda sista tygerna är för övrigt i Ökotex-märkt jersey.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>