Nya tyger!

Vilken himla tur att jag alltid lyckas hitta någon ny plats på tyghyllan så att jag kan knô in ännu mer tyger! :) Denna gången blev det ett nytt Molntyg Moln Lime, ett randigt som komplement till det övriga Rand-sortimentet Ränder VitOrange, och för att öka på Stjärntygerna så blev det Stjärnor Gul i Ökotex-jersey och slutligen ett gulligt tyg i ljusblått med diverse bilar, Traffic Ljusblå. Finns snart som uppsytt i webshopen, så håll utkik! :)

Moln Lime #176 - kopiaRänder VitOrange #177, 1 - kopiaStjärna Gul, ÖKOt #174 - kopiaTraffic Ljusblå #175 - kopia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>