Mössor med djur….

Helgens skickade beställningar var alla mössor med djurmotiv, av ett eller annat slag :).
Till Skåneland blev det söta KitKat Turkos i vuxenstorlek (finns även i superfin Röd kulör).  Till Småland blev det mössor till både liten & stor i jättefina mönstret Ödlor – TurkosBlå, RosaFuchsia och LimeGrön – tyget är i ekologisk jersey och GOTS-certifierat. Och upp till Västerbotten skickades det gulliga Ökotex-märkta tyget Elefantparad Röd.

DSC02272 - kopia - kopia     DSC02280 - kopia - kopia     DSC02274 - kopia - kopia

Till Borås blev det också beställningar med lite djur på. I det jättegulliga BambiPrick Rosa beställdes det Halsbuff & Pannband i barnstorlek. Två set med mössa & dregglis i liten storlek blev det i supersöta KitKat Röd och Panda Bamboo Cerise. Det sistnämnda tyget är i supermjuk ekologisk interlockjersey. Och tufft set med Halsbuff & Mössa i barnstorlek i finfina digitaltryckta Leopard Rosa (tyget tillfälligt slut men finns i Turkos).

DSC02263 - kopia - kopia     DSC02261 - kopia - kopia     DSC02264 - kopia - kopia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>