Lite blandat…

Lite blandad kompott av mössor har skickats iväg till både Götaland och Svealand.
Till Stockholm blev det två rödvita mössor, en i Ränder Röd och en i Elefant Röd (Ökotex-tyg). Ränder är alltid klassiskt och fräscht 😉 Till Sala postades det Big City, Blå och till Uppsala blev det ett par vanthållare med Igelkottar.

DSC02500 - kopia - kopiaDSC02469 - kopiaDSC02479 - kopia

Till Katrineholm skickades det en mössa i Big City, Röd. Två små knattar i Ulrichamn fick Fordon Brun och Giraffer Cerise/Brun, sistnämnda i ekologisk jersey. Till Göteborg blev det dels finfina Butterfly Turkos i ekologisk jersey och Racing i Ökotex-jersey.

DSC02467 - kopiaDSC02474 - kopiaDSC02473 - kopia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>