Godkänt pannband… ;)

Häromdagen skickade jag iväg pannband till Emelie’s lilla Leila för lite recension… barn är himla bra på att ge ärliga svar 😉 Pannbandet blev godkänt och så här fin blev Leila i det – Leopard Heart i beige.
Vill ni läsa lite mer vad mamma Emelie tyckte, då kan du klicka HÄR!
bildMan kan välja att få Pannband i vilket som helst av mina tyger. För att se vilka tyger som finns, klicka in i webshopen på “Mössor” – där finns alltid aktuellt tygsortiment. När du sedan vill beställa, välj ett av Pannbanden som redan finns i webshopen och notera i “Meddelanderutan” när du kommer till kassan, vilket tyg du istället vill ha :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>