Vanthållare & Dregglisar i blandad kompott

För ett tag sedan postades det här gänget med vanthållare & en napphållare iväg till Herrljunga. En härlig mix i mestadels turkos nyanser. Det var söte Putte Pingvin, fina Stjärnströssel i LjusblåSvart och TurkosSvart, mysiga Ugglorna och matchande napphållare i Stjärnströssel TurkosSvart. 001 - Kopia - kopiaTill Skåneland och Svedala blev det en hel del dregglisar i minsta storleken och en å annan mössa & napphållare. Dregglisgänget innehöll Wild Animals & Giraffer GulBrun bägge i ekologisk jersey, tuffa Rymdapor LimeBlå och Ränder SvartVit samt Lyckoklöver Marin, också detta tyg i ekologisk jersey. Mössan beställdes i Elefanter BlåTurkos och den tuffa napphållaren i mönstret Superman. 021 - Kopia - kopia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>