Aprilbebis 2013 & LillaGrodan design :)

cropped-untitled-1-jul-copy

I höstas blev jag kontaktad av Frida som tillsammans med 59 andra mammor hade startat bloggen Aprilbebis 2013 – och deras mammor. De hade träffats på Familjeliv och utvecklade så småningom en vänskap även privat. Nu i maj, närmare bestämt den 17 maj, kommer de alla att träffas i Stockholm för att ha ett stort gemensamt 1-årskalas för sina små hjärtegryn.
Och till detta evenemang fick jag en förfrågan om sponsring :) Lilla jag, tillsammans med stora, kända företag! :)
Jag blir så oerhört glad och stolt över att få sådana här förfrågningar!
Ta nu och kika in på deras blogg och läs lite mer om dessa go’a mammor och deras vardagsliv med bäbisar!

En reaktion på “Aprilbebis 2013 & LillaGrodan design :)

  1. Vad roligt att du vill komma på vårat kalas. Jag tror att det kommer bli en fantastisk dag. Alla mammor och ungar är underbara så jag är säker på att det kommer bli en minnesvärd dag även för er sponsorer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>