Vinnarna i Emmas Julkalender 2013, valde….

Jojomensan, jag fick erbjudande om att vara med i ytterligare en Julkalender förra året! :) Nämligen hos Emma med bloggen Princessemma, och där var vinsten valfri mössa till två vinnare. Och detta fanns bakom lucka nr 8!

Vinnare nr 1 blev Linnéa Granström i Luleå! Hennes val blev en dubbelsydd mössa till dottern i det superfina Leopard Heart. Vinst Julkalender PEmmas - kopiaVinnare nr 2 blev Jennya Johansson i Helsingborg! Här fick jag det stora förtroendet att välja ut tyget till en fleecefodrad mössa till hennes lille son, en 2-åring som älskar bilar & traktorer :) Jag valde då det nya tyget Big City, Blå eftersom där finns alla möjliga bilar/fordon. Hoppas den lille sonen blev nöjd! DSC01892 - kopia

Grattis, grattis till vinnarna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>