Vinnaren i Johannas Julkalender 2013…

Jag fick en förfrågan om att vara med i en Julkalender som Johanna (bloggen Enplatsisolen) hade i december. Lucka nr 21 blev mitt bidrag till tävlingen där en vinnare fick chansen att vinna ett presentkort på valfria varor för 250,-.
Vinnaren blev Johanna Hellberg i Katrineholm! 
Det här tuffa & söta setet valde Johanna. Fleecefodrad mössa med tillhörande Dregglis
i Stjärna, Svart och två matchande Napphållare i finfina Stjärnströssel, VitSvart. Grattis till dig Johanna! Hoppas du blev nöjd med vinsten! :)

Vinst Johannas Julkal 2013 - kopia

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>