REAn fortsätter! :)

Nu har jag lagt till ytterligare produkter på REA-pris och har bestämt mig för att REAn håller på januari månad ut :)
Så ta nu & passa på! Det finns massor att välja bland!
Och är det så att ni t ex inte hittar de Halsvärmare ni vill ha till REA-pris – kolla bland Mössor eller Dregglisar. Finns det på REA där, då mailar ni mig bara så syr jag upp så länge tyget finns kvar… Detsamma gäller för Vanthållare – hittar ni inte det ni vill ha där till REA-pris, kolla bland Napphållarna! Finns det där, ja då fixar jag samma band i vanthållare till er :)

rea

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>