Nysytt i webshopen! :)

Så var då äntligen alla nya tygerna uppsydda och utlagda i Webshopen! Det tog sin lilla tid… det var på tok för många helger som ställde till det :), men bättre sent än aldrig! Så det här innebär att ni nu kan beställa mössor, dregglisar, halsvärmare eller buff i vilket som helst av följande tyger:

Big City, Blå - kopiaBig City, Röd - kopiaKitKat, Röd - kopiaKitKat, Turkos - kopiaSmåstjärnor Svart, Öko-tex - kopiaAstroGänget, Blå - kopiaHerbie, Blå, Öko-tex - kopiaBambiPrick, Rosa - kopiaDoggisar ,Turkos, EKOtyg #D151 - kopiaRetroblom, Röd #D152 - kopia

Big City Blå och Röd, KitKat Röd och Turkos, Stjärnmix Svart (Öko-tex), AstroGänget Blå, Herbie Blå (Öko-tex), BambiPrick Rosa och så dregglisar i Doggisar Turkos (Ekologisk interlockjersey) samt finfina Retroblom Röd. Mössor i de två sista finns redan på plats i webshopen 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>