Nya band!

Nu har jag fått in flera nya band som passar till både Napphållare och Vanthållare! Både gulligt, somrigt och lite tufft :) Finns snart som uppsydda napphållare och en & annan vanthållare i webshopen!
Och ni vet väl att om ni inte hittar det ni vill ha i webshopen i vanthållare – då mailar ni mig bara, så fixar jag till det. Alla band som finns uppsydda i napphållare kan ni även få i vanthållare. Inga problem!

23. Nalleparad,SmåFötter,JordgubbarVit,Nyckelpigor,Fjärilar - kopia  24. Bollar,Stjärnmix,Leopardbeige,UllaUggla,KlokaUgglan - kopia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>