Lite av varje…

Det har skickats lite beställningar sista veckan :) Faktiskt en hel del i blandad kompott…

En rolig beställning kom från Årsunda i Gästrikland. Här ville mamma i familjen ha två set i det gulliga Farmen Rosa (nu på REA) – ett set till Liten & ett set till Stor. Liten fick fleecefodrad Buff med tillhörande fleecefodrad Mössa och Stor fick fleecefodrad Buff med matchande Pannband, även det fleecefodrat. Det här tyget finns också i härligt Turkos. DSC01936 - kopia - kopiaTill Stockholm skickades det två fleecefodrade mössor, en i Graffiti (ekologisk jersey) och en i vuxenstorlek i Rock!, som för övrigt finns med på REAn 😉 DSC01934 - kopia - kopiaDet blev även en Graffiti-mössa till Tyringe. Även denna i vuxenstorlek :) DSC01947 - kopia - kopiaTill Luleå blev det också fleecefodrade mössor till Liten & Stor. Mamma E valde det tuffa Döskallar Mexican till sig, Lillebror fick fina Herbie Blå (Ökotex-märkt jersey) och allra minsta familjemedlemmen fick en söt mössa i gulliga Döskallar Rosa, för övrigt sista biten tyg som jag hade kvar :) DSC01948 - kopia - kopiaDet blev också en vuxenbeställning till Lidköping. Även här en fleecefodrad mössa, då i det superfina tyget Retroblom Röd. Detta tyget har jag också i Blått samt Grönt. Alla lika fina! DSC01968 - kopia - kopia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>