Bilar & Elefanter

Två syskonbeställningar, en till Skåneland och en till Borås :)

Till Skåneland blev det en dubbelsydd mössa i det tuffa Bilar Kornblå (ekologisk jersey) till storebror och till lillasyster blev det också en dubbelsydd mössa, här i det söta mönstret Elefant Gul. Även detta tyget är ekologisk jersey. DSC01875 - kopia - kopiaTill Borås var det också en storebror/lillasyster-beställning. Här ville storebror, 6 år, ha dubbelsydd mössa & Buff i det coola Fordon Orange. Lillasyster, 2 månader gammal, fick en liten dubbelsydd mössa i det gulliga Elefant Lime (ekologisk jersey).DSC01873 - kopia - kopia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>