Små, söta Doggisar :)

Första beställningen i Farmors första hundmönstrade tyg, skickades till Skåneland och Kristianstad. Det var faktiskt kunden själv som hade kontaktat mig och undrade om jag hade eller kunde skaffa tyg med hundar på, eftersom hon gärna ville ha det till sin väntande lilla bäbis. Givetvis faller man ju för en sådan förfrågan ;). Och så här blev resultatet! Två dubbelsydda mössor i Doggisar Turkos, en i allra minsta storleken 38/40 och en i strl 50/52. Visst blev dom gulliga?! Och tyget är dessutom i ekologisk interlockjersey. Ljuvligt mjuk!

Copy of Copy of DSC01665

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>