Nya fina tyger!

Nu har jag fått hem lite fler tyger… eller fått och fått, det var väl snarare så att Farmor tog en diskussion med sig själv om att det faktiskt går att klämma in lite fler tyger på hyllorna :) Så därför beställdes två Öko-texmärkta tyger – STJÄRNMIX i Svart och HERBIE i Blått. Och så ett kul tyg med många olika bilar/fordon – BIG CITY i Blått respektive Rött.
Snart finns även dessa tyger i uppsydda alster i Webshopen!

Copy of Småstjärnor, Svart, Öko-tex #156Copy of Herbie, Blå, Öko-tex #159Copy of Big City, Blå #157Copy of Big City, Röd #158

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>