Lite blandat & gott…

Copy of Copy of DSC01661Copy of Copy of DSC01616Copy of Copy of DSC01646Copy of Copy of DSC01621

Det blev en hel del Napphållare & Vanthållare som skickades iväg i veckan :) Beställningen av napphållarna skickades till Skåneland och där valdes det Leopard Gul, Hitta Nemo, Zebra Vit och gulliga Jordgubbar Rosa. Vanthållarna postades till tre kunder i Stockholmstrakten. Coola enfärgade i Svart, söte Putte Pingvin och tuffa Kitty Zebra.

Och så blev det två beställningar på Nyckelband! Ett gick till Helsingborg – PolkaPrick Orange och det andra till Älmhult – PolkaPrick ÄppelGrön.

Copy of Copy of DSC01652Copy of Copy of DSC01655

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>