JUL-rabatt!

Copy of red-santa-claus-1Nu rinner tiden snabbt iväg… Bara 15 dagar kvar till JULAFTON! Därför tänkte jag ge en liten förtida Julklapp till alla er kunder :) Under perioden 9/12 – 16/12 får ni 20% rabatt på alla köp! För att rabatten ska dras av automatiskt när ni kommer till kassan, skriver ni in koden JUL i rutan “Discount Code” och trycker därefter på “Check”. OBS! Stora bokstäver!
Skulle det bli något problem, så maila mig på lillagrodandesign [snabel-a] gmail [punkt] com.
Givetvis gäller rabatten också för mailade beställningar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>