Fotbollar & Stjärnströssel

Två beställningar ivägskickade till Stockholmstrakten!
En kund beställde ytterligare en fleecefodrad mössa i coola mönstret Fotboll till sin lille son. Den första mössan blev en storfavorit och används nästan varje dag, så en liten backup behövdes… 😉Copy of Copy of DSC01411Den andra kunden ville ha lite vanthållare i det fina mönstret Stjärnströssel. Det blev ett par i RödSvart och ett par i härligt TurkosSvart. Det här bandet finns i fler färger, så kolla gärna i webshopen…Copy of Copy of DSC01471

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>