Blandad kompott…

Här är lite fler av alla de julklappsbeställningar som ramlade in i Farmors syateljé :). Det var en beställning till Skåneland på liten mössa i söta Öko-texmärkta tyget Elefant Röd och dregglisar i gulliga Råttans Hus och fina Storkarna (även detta tyg är Öko-tex). En annan beställning till Nyköping, också i det Öko-texmärkta Elefant Röd – här i ett helt set med mössa & dregglis. Till Göteborg blev det en tuff beställning på mössor i digitaltrycket Wild Animals och coola Döskallar Karrow. Till Göteborgstrakten skickades också den tuffa vuxenmössan i Graffiti, i härlig ekologisk jersey. Och slutligen blev det en tuff napphållare i Leopard Gul till Gränna.

Copy of Copy of DSC01596Copy of Copy of DSC01599Copy of Copy of DSC01610Copy of DSC00708

Copy of Copy of DSC01659

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>